Handheld - yritys

Handheld on lujitettujen kannettavien tietokoneiden johtava toimittaja ja sektorimme nopeimmin kasvava yritys. Tuotteitamme käytetään useissa kenttäsovelluksissa, useimmiten kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Olemme yli 25 vuoden kokemuksellamme lujitettujen tuotteiden parissa tarjonneet menestyksekkäästi ratkaisuja miltei kaikille liiketoiminta-aloille.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lidköpingissä Ruotsissa ja sillä on toimistot Lahdessa (Suomi), Roomassa (Italia), Deventer (Alankomaat), Freilassing (Saksa), Landquart (Sveitsi), Royal Leamington Spa (Iso Britannia), Corvallisissa (USA) ja Sydneyssa (Australiassa). Paikallisen maailmanlaajuisen edustuksen takaa laaja yhteistyökumppaniverkostomme, joka sisältää yli 600 kaikki alueet kattavaa valtuutettua yhteistyökumppania.

Liikeideamme

Toimittaa yhteistyökumppaneidemme kanssa lujitettuja kannettavia tietokoneita suoraan loppukäyttäjille maailmanlaajuisesti.

Liiketoimintamme perustuu seuraaviin arvoihin:

  • Ammattitaito
  • Rehellisyys
  • Rohkeus
  • Luotettavuus
  • Yrityshenkisyys

Handheld - tuotteet

Tuotteemme tunnetaan parhaiten vaativampiinkin kenttäolosuhteisiin soveltuvasta korkeasta suorituskykyvystä ja lujuudesta. Kaikki tuotteemme ovat PC-yhteensopivia ja niiden käyttöjärjestelmä on CE.NET, Windows Mobile tai Windows XP. Kaikilla tuotteilla on vaativimpiin kenttä- ja teollisuussovelluksiin sopiva muisti- ja tallennuskapasiteetti. Kaikilla tuotteillamme on myös vähintään IP64-luokitus ja niille on suoritettu pudotus-, värinä- ja kondensaatiokokeet. Toimitamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa täydellisiä mobiiliratkaisuja mm. logistiikkaan, metsätalouteen, rakennusteollisuuteen, puolustusvoimille ja turvallisuussektorille auttaen tuottavuuden ja tehokkuuden parantamisessa kentällä.

Rugged computers for tough environments